• Natalia-EXTENSIONS test voor plaatsing m’n haar op kwaliteit, waarom ?
  • Omdat het plaatsen van extensions in (zwaar) beschadig haar een contra indicatie is.

   Droog kan het er redelijk uitzien, maar als er een pluk nat gemaakt is, komt de ware kwaliteit van het haar naar boven.

   De spankracht van nat haar is ook anders dan droog haar. Extensions kunnen natuurlijk altijd geplaatst worden,

   maar je krijg een probleem met het uithalen. Het kan dan gaan afbreken of veel ” eigen haar” kosten en dat is niet de bedoeling.

   Natalia-extensions test als ENIGE het haar van de klanten om te kijken of het geschikt is!

   Indien er bij de uitgroei nog voldoende gezond haar is, is plaatsing vaak geen probleem.

 • Iedereen zegt iets anders over de draagtijd van extensions wat is nu waar?
  • Ervaring is de beste graadmeter. Mijn advies: 3, 4 maanden! verkoop technisch staat het natuurlijk veel beter om 7 maanden te noemen.

   Maar dat is vaker om het prijskaartje te vergoelijken dan dat het realiteit is. Het haar gaat lang mee, maar het gaat ten koste van je haar (vervilting).

 • Maakt de wijze van vastmaken van de extens wat uit ?
  • Ja. Er zijn methodes waar meerdere extensions tegelijk worden vastgemaakt.

   een grove methode … Of er kunnen “matjes” in het haar worden vastgezet met bandings, Hier zijn veel klachten over en draagt niet zo vrij als extensions. Na ca 4. 5 weken moeten de matejs weer naar boven worden geplaatst. Een kostbare methode. Extensions kunnen ook worden bevestigd met vlechten/garen; Zichbaar, van korte duur & killing voor je haar. een astro methode die beter geschikt is voor (sterk) afro haar. Natalia extensions werkt nog met een hittetang. Waarbij de bonding worden gesmolten en om het haar heen gerold.

   Zodat je een nette, ronde bonding krijgt stuk voor stuk, precies werk, voor een een net resultaat.

 • Ik heb dunne plekken boven op mijn hoofd kan ik nu extenions laten plaatsen ? “
  • Nee, want dan is er niet genoeg eigen haar om de bondings te ” verbergen” . Bondings zijn kleine verhardingen in het haar; het punt waar de extensions aan het eigen haard wordt vastgezet. Hier moet eigen haar over heen vallen, anders is dit geen mooi, natuurlijk gezicht. Om die reden worden er ook geen extensions in de contourlijn(rond het gezicht) geplaatst het is de bedoeling dat niemand ziet dat je extensions draagt, anders voel je je daar niet prettig mee. Kale plekken worden veroorzaakt door: hormonale kaalheid, zwaar medicijn gebruik, Bestralingen/chemo/etc. voor extensions is dit een contra-indicatie

 • Hoe dik is een extension “
  • 100% human hair word gewogen en weergegeven in grammen.

   Natalia-extensions maakt gebruik van 0,7 en 1 grams extensions. De meeste extenions zijn 0.5 gram. Dit betekent dat je er veel meer van nodig het voor hetzelfde resultaat.

 • Ik heb slechte ervaring met extensions “
  • Dit kan een aantal redenen hebben: degene die de extensions plaatst is niet gediplomeerd. Er is niet gekeken naar de kwaliteit van het eigen haar. Indien het haar te zwak is door te veel verven/permanenten en er zijn toch extensions geplaatst, dan kost dit je eigen haar. dit is een contra-indicatie de extensions hebben te lang in je haar gezeten. waardoor het is gaan vervillen. hoe snel je haar vervilt is persoons gebonden. vandaar de stelregel: 3-4 maanden.

 • “Hoe lang moet mijn haar zijn om extensions te plaatsen ? “
  • Hoe lang je eigen haar is, hoe mooier het resultaat. de lagen zijn dan ook lang genoeg om over de vondings heen te vallen. Als je hele korte lagen hebt, kun je de bondings al na 2 maanden gaan zien, omdat je haar natuurlijk groeit, en daardoor de bondings ook mee naar beneden groeit. ook dit is weer persoons gebonden, bij de een kan het wel voor een mooi resultaat, bij de ander niet.

 • Ik wil een verlenging hoeveel extensions heb ik nodig ? “
  • Over het algemeen: hoe dunner je haar, hoe minder extensions je nodig hebt voor een verlenging. Indien je dik haar hebt. heb je meer extensions nodig. anders wordt het bovenaan heel dik en de verlenging te dun in verhouding met je eigen haar. Soms is er all een verlenging mogelijk met 75 stuks.

 • Waar worden de extensions geplaatst ? “
  • De extensions worden gelijkmatig over het hoofd verdeeld, m.u.v de contourlijn ( langs het gezicht ) en onderin de nek door het gelijkmatig plaatsen van de extensions wordt het kapsel een geheel qua kleur en structuur van het haar. De extensions zijn van een andere DNA gemaakt dan dat van jou eigen haar door het gelijkmatig verdelen. kunnen de extensions mooi mengen met je eigen haar. er zijn wel duizende kleuren haar. maar dan een fabrikant kan leveren. Oook heeft je eigen haar vaak meerdere kleuren, door zon veroudering haarbehandlingen etc. Er wordt een kleur en een structuur gezocht die het meeste vij je haar past. Dit voor een natuurlijk resultaat. Kleurnuances kunnen heel geraffineerd staan. Maar het is natuurlijk ook op te lossen door een uitwasbare kleurbehandeling zonder waterstof peroxide.

 • Kunnen de extensions her plaats worden “
  • De kwaliteit van de extensions is goed genoeg om te her-gebruiken. Natalia-Extensions doet dit echter niet, De extensions moeten er eerst uitgehaald worden, De oude bondingen moeten worden verwijderd en er moet een nieuwe bonding aan bevestigd worden. De kosten van die bondings/Arbeidslijn zijn ni verhouding te duur. Ook is er haarverlies bij het losmaken van en herbevestigen van de bonding/extensions. Je haar is ook nog geknipt, dan krijg je extensions in veel verschillende lengtes. Je kan voorstellen dat dit resultaat niet mooi wordt. Natalia-extensions heeft ook een dusdanig prijs, dat nieuwe extensions heel goed betaalbaar zijn.

 • Ik heb krulend haar, maar ik will zo graag stijl haar, Kan dit?”
  • In principe kan alles, maar of het mooi is? extensions worden geplaatst met een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Natuurlijk kunnen er ook extravagante kapsels, maar wel op een natuurlijke manier. Wel is het vaak mogelijk om van stijl naar lichte slag te gaan of van een lichte slag naar stijl haar. Er moeten dan voldoende extensions gezet worden om je natuurlijke haarstructuur over te nemen

 • Hoe lang moet ik zitten bij plaatsing van de extensions “
  • Voor mij is het dagelijks werk en er wordt snel en geroutineerd gewerkt, bij het maken van een afspraak wordt je verteld hoeveel tijd je kwijt bent. Afhankelijk van wat er moet gebeuren.