Informatie

Hairextensions voordelig

Voorwoord

Human hairextensions (100% echt haar) zijn de laatste jaren steeds populairder geworden in Europa. Veel tv-sterren, zangeressen en beroemdheden laten al jaren extensions zetten om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Helaas is voor vele het inzetten van extensions nog steeds veel te duur. Daarom maak ik voor u een betaalbare prijs!

Hoe gaat het in zijn werk?

De extensions waarmee ik werk bestaan uit dunne plukjes haar, met aan het uiteinde een klein plat keratine waxje. Met behulp van een connectortang (warmtetang) wordt het waxje verwarmd en om uw haar gerold. De duur van het zetten van extensions (uitgaand van 150 tot 170 stuks) is 3 tot 5 uur (complete verlenging)

Aantal en kleur

Er zijn ontzettend veel kleuren, lengtes en mogelijkheden. Door middel van een vrijblijvend gesprek bespreken we samen je wensen. Tijdens dit gesprek wordt aan de hand van een kleurenring de juiste kleur van de extensions uitgezocht. Ik bekijk de structuur van je haar en bepaal de hoeveelheid extensions die je nodig heeft.
De extensions zijn er in 27 natuurtinten en 16 ‘Funny’ kleuren waarmee je hele mooie, speelse, natuurlijke combinaties kunt verkrijgen.
De extensions zijn 50 cm. Deze lengte reikt na inzetten tot over de schouders midden of onder je rug en wordt geknipt in de lengte die je wenst.
Je heeft de keuze uit steile extensions en extensions met een spiraal krul, en natuurlijke slag.

Kwaliteit

Over de herkomst van de human (mensen) haar extensions doen veel verhalen in de ronde. Ik kan u vertellen dat onze hairextensions zijn voordelig en allemaal afkomstig zijn uit India of China, de twee grootste haarleveranciers van de wereld. Omdat wij in Europa een fijne haarstructuur hebben gebruik ik haren uit India. De haren uit China zijn wat stugger en te zwaar voor onze Europese haren, wat weer inhoud dat het haar gaat pluizen, droog aanvoelt en sneller uitvalt. De haren uit India zijn van een buitengewone goede kwaliteit omdat het haar niet blootstaat aan chemische behandelingen zoals verven of permanenten. Iets wat in Europa heel gewoon is.
Je kan na het inzetten je “nieuwe coupe” behandelen als je eigen haar. Dat betekent: gewoon wassen, knippen, fohnen, opsteken, vlechten, krullen en zelfs kleuren, permanenten,zwemmen en naar de sauna!

Lengte van je eigen haar

Voor het mooiste eindresultaat dient je eigen haar minstens 12 cm lang te zijn, gemeten vanaf de bovenste laag van je haar. Als je alleen een achterverlenging (matje) wilt, kan dat natuurlijk wel met een kortere lengte.

Verzorging

Na het inzetten van de extensions mag het haar twee dagen niet gewassen worden, in verband met het uitharden van de waxjes. Je kunt je haren na het inzetten van de extensions gewoon blijven wassen met de shampoo en creme spoeling die je gewoonlijk gebruikt.
De extensions vallen natuurlijk niet allemaal in een keer uit, de extensions slijten, ongeveer 10 tot 15% procent kan uitvallen. Maakt je daar geen zorgen over want dat is normaal. Ieder mens verliest namelijk ook tussen de 80 en 100 haren per dag, De uitgevallen haren blijven dus ook in de waxjes zitten en kunnen nietweg daarom is het belangrijk dat je je haren goed uitborstelt met een speciale extensions borstel, ook bij de waxjes om klitvorming te voorkomen.

Verwijderen

Het verwijderen van extensions gebeurt als volgt:Op het keratine waxje worden paar druppels verwijdervloeistof gedruppel, waardoor het waxje oplost in poedervorm. Met een klein tangetjewordt het waxje los geknepen van je eigen haar, waarna je de extensions er zo uit kunt schuiven.

Voor of nadeel?

Hebt je eenmaal besloten om extensions te nemen, dan wil je waarschijnlijk niet meer zonder. Als je gewend bent aan die lange dikke bos haar, wilt je waarschijnlijk snel weer nieuwe om die mooie volle bos haar weer terug te krijgen. Geen nadeel dus,alleen maar een voordeel. Het voordeel van extensions is dat je om de paar maanden eens een andere kleuruit kunt proberen, of een paar gekleurde plukjes er door kunt nemen wat je maar wilt, zonder je haar te beschadigen.

Schadelijk?

Ik kan je vertellen dat wanneer je de extensions tot 4 a 5 maanden in je haar draagt er niks schadelijks gebeurt met uw eigen haar.

Zijn extensions herbruikbaar?

De haren van de extensions groeien niet meer vanuit uw hoofd en worden dus niet meer gevoed vanuit de hoofdhuid. Over de haren van de extensions is daarom een silicone laag aangebracht dat de extensions niet gaan pluizen en droog aanvoelen. Na 5 tot 6 maanden wassen van de extensions heb je de silicone laag eraf gewassen en gaan de extensions langzaam aan pluizen en droog aanvoelen. Ook door het vele kammenvan je haar en van de extensions, kam je haren uit de extensions en is het volume na 6 maanden voor 1/3 verminderd. Ook met het verwijderen van de extensions uit je haar wordt het waxje stuk geknepen, dus ook het waxje is stuk.Ik weet dat vele zeggen dat extensions herbruikbaar zijn, maar of je dan nogeen mooie bos met haar hebt?? IK DENK HET NIET! Dit geldt ook voor alle ander manieren van verlenging met echt haar.

Inbegrepen
•Gesprek (geheel vrijblijvend en
kosteloos)
•Een drankje
•Kleurbepaling
•De extensions en het inzetten ervan
•Na het inzetten het haar in model
knippen/snijden